Tündérdomb

Tündérdomb

A demokráciából a demonokráciába: háború a Szellem és az ember ellen

2021. május 10. - Hardenberg

A külső, Isten által áthatott világban, a Természetben, a Teremtészetben eljött a Tavasz. Ez nem az emberi anticivilizáció világa. Ez nem a modern világ. Ez az én világom, letagadhatatlanul,  és melyet szintén letagadhatatlanul már a romlás erői mélyen áthatottak. Bár énekel a feketerigó, a vörösbegy, megszólalt a fülemüle, a pintyek rövid strófái hallatszanak, de hamarosan megjelennek az Aranykorban ismeretlen vérszívók is, szúnyogok, kullancsok, paraziták, és számos más, másokon élősködő jószág. És egyre kevesebb a madárhang, egyre több  az ismeretlen okokból elhullott méhecske, egyre több az erdőpusztulás, a halott madár, eltűnt virág, letarolt hegyoldalak, a Teremtett világ hanyatlása is elkerülhetetlenül szembeötlő.  De ez a világ még így is mérhetetlenül szebb, jobb, igazabb, mint az az őrülettől átvakcinázott lepratelep, ahol élni kényszerülök, mint személy. Itt a valódi művészeten, a hagyomány könyvein, írásain,a régi idők itt-ott még megmaradt emlékein, várakon, templomokon kívül, melyekből mellesleg szólva szintén eltűnt a transzcendens, és csak a régi korok élő emléke hozzá vissza…talán, szóval ezeken kívül a kevés, őszinte emberi kapcsolat, barátság maradt már csak hírmondóba, ami halványan egy emberhez méltó élet kereteit adja.

Kevés már az ember a világban. És nagyon sokan vannak az embernek nevezettek.

 A még  „embereknek nevezettek” tudata kb. pont ott áll, ahol a tudományos-fantasztikus irodalom mint a negatív jövőt, egyfajta disztópiaként  leírja. A külső körülmények látszata nem analóg a belső tudatállapotokkal, de a külső követni fogja a belsőt. Schopenhauerről szólt az anekdota, miszerint kedvenc éttermében járva mindig kitett maga mellé egy nagy értékű pénzt. Egyszer megkérdezték tőle, mindezt miért teszi. A válasza az volt, hogy a katonáknak – akik szintén rendszeres vendégei voltak a helynek – kívánja adni, ha véletlenül nem a nőkről vagy a lovakról vagy politikáról beszélgetnek.
Mi változott azóta? A nők maradtak, csak nyilvánosan is levetkőztek. A lovakból gépek lettek, még élet sincs bennük. A politika? Hagyjuk... De jött a televízió és a számítógép, ezzel az internet, ami az egészet jócskán felgyorsította és mindent összekavart. Ma bárki álmodozhat, fantáziálhat bármiről, a szodomiától kezdve az ezotériáig. Az ajzószer két kattintásra van. Már több mint 25 éve jelent meg az első olyan, bárki által játszható számítógépes játék (ha jól emlékszem, a „Populus” -  jellemző név), amivel „istent” kellett játszani. (Csak épp isten függött az emberektől, minél több híve volt és azok minél elégedettebbek voltak, annál többet imádkoztak és annál erősebb volt „isten”.) Az ilyenek rendkívül jót tesznek a korszak beteljesítésének.

Abban a falanszter világban élünk, amit jó előre megjósoltak nekünk. Az általános tudatszint a „kecskebéka feneke alatti” szinten volt a szocializmus alatt, mára ez leköltözött a bányába, a bányászbéka segge alá. Miről tudsz beszélgetni egy emberrel? Milyen beszélgetéseket hallasz a buszon, a fodrásznál, az iskolában, a munkahelyen? Van-e egyáltalán az embereknek „célja”?

Nézd meg az épületeket, sétálj közöttük a beton lakótelepektől kezdve a mocskos utcákig. Próbálj csak önmagaddal foglalkozni a munka helyett. Ott kezdődik a dolog, hogy apró kisgyermekkor óta egy rendkívül intenzív agymosásnak teszik ki az embert. Nem tudom eldönteni, hogy a tévé, az internet  vagy a központi „tanítás”, a Nemzeti Alaptanterv-e az aljasabb. Valószínűleg egymást erősítik.

 

Paradox módon mégis ez a világ, ami körülbelül 2020. márciusáig tartott, lassan már egy visszavágyott kegyelmi időszakként jelenik meg az emlékezetünkben a maga teljes kifordultságával együtt. Ez is bizonyítja azt, hogy még korántsem értük el a szakadék mélyét. Ami most van, arra nincs jobb szó, mint a Gonosz teljes feltárulása az arra érzékeny látó szemek előtt.

Az annyira magasztalt, istenített, „nincsennéljobbrendszer” demokráciák, szépen, egyik napról a másikra démonokráciákká alakultak át, megmutatva azt, hogy eredetileg is ez volt a lényegük. Ugyanis egy szellemiségtől áthatott, tradícióközeli állammrend nem fog egyik napról a másikra önnön ellentetjébe fordulni, úgy hogy ugyanazok maradnak a vezetők, uralkodók. A demokráciának csúfolt aljauralmak viszont ugyanezt könnyen megtehetik, hiszen ugyanaz a szellem, tradíció és istenellenes rejtett erők hozták létre és tartották fönt, amelyek vagy akik elrendelték azt a szellem, és emberellenes katonai és okkult akciót, amit covid-19-nek neveznek.

Arra, hogy ez egy démoni, sötét, sátáni erők által mozgatott akció, rengeteg jel utal. Természetesen az előbb „embernek nevezett” élőlények, akikhez egy ipari szélturbina is kevés lenne, hogy elfújja a szemeikre nehezedő Szahara-homoksivatagot, ezt belátni sosem fogják. Azok azt gondolják, ha egyáltalán gondolnak még valamire, hogy ez egy kényelmetlen, rossz állapot, ami most van, aztán egyszer majd nem lesz, mert a bölcs és jóindulatú államvezetők, karöltve a fényességes tudomány és orvoslás fehérköpenyes papjaival, megoldják a karjukba fecskendezett gyógyszerrel a helyzetet.

Ezeknek beszélhetsz arról, hogy a történelemalattiság korszaka, amiben gyakorlatilag a XVIII. sz. vége óta élünk, a tömeggyilkosságok, bomlasztások, szellem, vallás és tradícióellenes összehangolt akciók folyamata, ezeknek beszélhetsz a 100.000.000 halottról, a Gulagról, a Katyini erdőről, Recskről, az Andrássy út 60-ról, és egyéb finomságokról, semmit sem tudnak és semmit sem látnak és mélységesen felháborodnak, ha a mai civilizált világot párhuzamba állítom a terrorállamokkal.  Ezért nevezem őket „embernek nevezetteknek”, meghagyva nekik azért még azt a halvány lehetőséget hogy valamikor az emberi minőséget azért elérik. És felismerik, hogy akik most a háttérből vagy már egyre inkább az előtérből irányítják az eseményeket, azok ugyanazok, mint a fent említett szörnyűségek kitervelői és végrehajtói. Ha testileg nem is, irányítottságban és lelkületben, vagy éppen lelkületük hiányában ugyanazok. 

A II. világháború után született generációknak soha világosabban nem látszott még annak az igazsága, hogy a Kaly Juga, a Sötét Kor végső szakaszába léptünk, mint most. Soha nem volt még erősebb a válságtudat átélésének lehetősége, annak a keserű tapasztalata, hogy ha elalszunk, és a következő nap reggel felébredünk, a sötétség érzékelhetőbben továbbterjedt és sűrűsödött ahhoz képest, ami az előző este volt.

És ennek nem lesz vége. Ne reménykedjünk. Ha látszólag szünetet is tart a pusztítás, ha kicsit visszábbvesz a Gonosz, az csak taktika, erőgyűjtés lesz, hogy pár hónap vagy év elteltével újult erővel támadjon. A Kaly Juga az egyre fokozódó, egyre erősödő, sorozatos, egymásba érő válságok sorozata, amelynek ma köztes célja  a minél nagyobb káosz teremtése, minél nagyobb anarchia, pusztítás, szenvedés  elérése, hogy aztán, amikor már a Föld népei szinte megátkozzák azt a napot is, amikor a világba születtek, előtérbe lépjen a Sötétség Királya, Nagy Izrael Hercege,  a hagyományokban Antikrisztusnak, Mesikh al-Dajjal-nak, hamis Messiásnak nevezett lényiség és nagy kegyesen elhozza a sötétség pusztító korszakát, az Antikrisztus uralmát, az ellentradicionális Világkirályságot.

Nos, odáig azért még van egy-két lépés, egyre sötétebbek, egyre sátánibbak.  Az antropozófus kutatók például, akik Rudolf Steiner részben releváns hármas Gonoszfogalma (Lucifer-Ahriman-Szórát) középső alakjának, Ahrimánnak a tombolását látják a mostani időkben, ennek a lénynek az emberi testben való inkarnálódását a XXI. század elejére teszik. Vagy már megszületett, vagy a napokban történik ez meg. Ahrimán eddig is az utóbbi jó néhány száz évben vezető szerepet játszott a történelem alakításában, de emberi inkarnációja még nem történt meg, bár számos embert szállt meg és irányított. Ahriman a Gonosznak azt az arcát reprezentálja, amely a szellemiségtől, lelkiségtől való teljes elszakadás, a hideg, számító racionalitás és gépiesség világa. Ha egy elmezavarral szeretnénk ezt szemléltetni, akkor az inkább luciferi jellegű mániás-depressziós zavar ellenében Ahrimán a tökéletes, érzés és szív nélküli, hideg pszicho és szociopata démoni figurája. Egy olyan erő amely évezredek óta , a Kali Yuga kiteljesedésével egyre erősebben gyakorol hatást a történelmi és történelemalatti folyamatokra, és célja a teljes anti és kontratradicionalitás megvalósítása. Ez az erő már 869-ben, a II. Konstainápolyi Zsinat során is meghatározó volt, ahol a judeokereszténység legfőbb döntéshozói a szellemet kiátkozták az emberi totalitásból, és az addig általánosan elfogadott szellem-lélek-test hármasság helyett egyedül elfogadhatónak a ember=test és lélek kettőséget kiáltották ki. Ez beláthatatlan következményekkel járt az azt követő történelmi folyamatokra, többek között előkészítette a talajt a legszélsőségesebb materializmus számára. Ez a XVIII. század második felében tört elemi erővel felszínre, amikor az úgynevezett felvilágosodás vezető, teszem hozzá szabadkőműves figurái már az ember lelkét is elhazudták, letagadták, és az embert mint egy gépet, mechanizmust, alkatrészekből álló szerkezetet kezdték el szemlélni. Ez a téveszme az első bolsevizmusban kulminált, amikor ha valaki azt merte  hangoztatni, hogy az ember test és lélek, már szankciókra számíthatott, népellenesnek, reakciósnak, maradinak kiáltatott ki.  Tehát először a szellem került letagadásra, majd a lélek. Az ember komplex fogalmából már csak a természetes teste maradt meg. De az ahrimáni sátáni befolyás tovább hatott és hat és napjainkra már oda jutottunk, hogy a transzcendencia, a lélek és a szellem világa után már az ember természetes, fizikai anyagi volta is szégyenletessé, megváltoztatandóvá, átalakítandóvá vált, és egyáltalán, minden ami természetes, és eredeti, az gyanússá és elítélendővé lett. Az ahrimáni befolyás először a természetfelettitől vágta el az embert, most meg már a természetest is el akarja rabolni tőle. Már nem elég a két nem, a férfi és a nő mellett mindenféle szörnyszülött, vagy azzá átalakított kreatúrákat magasztal fel képviselői útján a genderelméletben, és a legocsmányabb elferdültebb, természetellenes nemi perverziókra akarja a normalitás bélyegét ráütni. Vagy gondoljunk azokra a műnőkre, műférfiakra, akik eredendő természetes valójukkal  nem elégednek meg, és kacsaszájú, focilabdamellű szörnyetegekké műttetik magukat. Vagy itt van a legelferdültebb traszhumanista elleneszmék világa, amely az embert egy kiborggá, robottá, acélvázon szerves szövetté szándékszik átalakítani. Egy olyan lénnyé, akinek a saját, istenadta természetes immunitása nem jelent semmit, és akit folyamatosan mérgezni kell legalább félévente, folyamatosan frissítve a lassan kiborggá átalakuló lény szofverét. 

 Ahriman igazi otthona a gépek, a természetalattiság, az elektromosság birodalma, ott érzi magát jól és oda akarja lerántani az emberek lelkét, szellemét. Ennek a megnyilvánulása, az utóbbi idők digitális robbanása, a virtuális világok kialakítása, a valódi természetes élet színtereinek és emberi kapcsolatainak online, hideg, léleknélküli virtuális világokba való fokozatos átvitele. Erre  szolgálnak a különféle társasági platformok, a lélekgyilkos online oktatás, online találkozások a barátokkal, stb. Sötét, hideg, kietlen, természetalatti világ az ahrimáni világ.  És  még mindig nem ez a legalja.

Ami most zajlik a világban, az a spiritualitás által megérintett, a Tradíció iránt elkötelezett emberek számára a bár sötét, de mégiscsak kegyelmi időszak vége, és a Gonosszal, az ahrimáni princípiummal való szembenállás és szembeszállás, egyfajta háború időszaka. Ami akár fizikai harcba és fizikai pusztulásba is torkollhat, hogy megelőzzön egy sokkal sötétebb végjátékot, ami a lélek halálában kulminálna.

Miért is mondom ezt?

Ami most következik, az magánvélemény, nem tudom bizonyítani, de magamban teljes meggyőződéssel vallom, senkit sem kérek, hogy egyetértsen, de megfontolásra erősen ajánlom, mert itt nemcsak a fizikai életünkről, hanem valószínűsíthetően az életfeletti elvesztésének és a vallási kifejezéssel élve, a kárhozatba hullásnak a megakadályozásáról is szó lehet.

Az elmúlt és jelen időszak egyre fokozódó őrülete, szellemellenes diktatúrája fontos epizódja a világ-tudat alászállásának, a Kaly Yuga felbontó erői kiteljesedésének. A satanicitás Ahrimáni princípiuma a látványvilágon belül is egy, élettelen, virtuális, hazug, hideg, rideg,  gépies, automatikus világot akar létrehozni, amelybe lerántva mindent és mindenkit az isteni teremtés sötét paródiáját alakítja ki. Ennek végső célja a tudat teljes felbomlása, minden szellemitől, spirituálistól való elszigetelése. Egy génmanipulált embergép, egy kiborg létrehozása. Nagyon nagy a valószínűsége, hogy a mostani méreg-kampány ennek a része, sőt főfejezete.

Az ahrimáni princípium az arra fogékony, materialista elméket megszállja, irányítja, ezért a szinte minden országban hasonló reakciók sora, politikai berendezkedéstől függetlenül - már szükségtelenek a szabadkőműves csarnokok vakolóestjei is, hiszen okkult háborúról van szó, az ember és a szellem és Isten ellen. És mivel a világ alászállása és süllyedése kivétel nélkül minden országban evidencia, szinte mindenütt a vezetők a háttérhatalom által direkten vagy indirekte vezényeltek, ezért egységes az intézkedések sora, ami egy irányba mutat: egy bizonyos méreganyag invazív módon való testbe juttatása a cél, minél nagyobb mértékben, gyerekekre és felnőttekre is kiterjesztve. Különben mivel lehetne magyarázni, hogy olyan, a világ által szellemi nagyságoknak nevezhető, de valójában sötét influenciákat hordozó vallási vezetők, mint a szabadkőműves Bergoglio bíboros (alias Ferenc pápa) húsvéti üzenetében az önmérgezésre agitál, a dalai láma nyilvánosan szurkáltatja magát és szintén az önmérgezésre szólít fel, hogy olyan, elvileg buddhista királyságban (Bhutan), ahol egyetlenegy halottja volt a COVID-19-nek, és lehet az sem az volt, a 800.000 fős lakosság 80%-át egy hét alatt lekezelték a méreganyaggal, buddhista szerzetesek vezénylésével?

Mintha megőrült volna a világ.

Most mindennél fontosabb azon emberek számára, akik a valódi spiritualitást elsőrendű tényezőnek tekintik az életükben, egy szellemi önvédelem, egy fokozott ellenállás megteremtése a lelki, szellemi és fizikai mérgekkel szemben. Kiemelten fontos a gyermekek védelme, mert az egyik legfőbb támadási felület: a gyermek.

Sokan azt hangoztatják, hogy a népességcsökkentés a cél. Ebben is lehet valami, de szellemi kutatásaim alapján nem a tömeges halálozás elérése a cél, bár ez is bekövetkezhet,  hanem egy végső célja van, az emberi lelkiség, tudat átalakítása, gyakorlatilag zombivá tétele, az ég bedeszkázása, az Istentől, és a szellemiségtől való elzárás,  amely a bevezetni kívánt Great Reset- New World Order engedelmes, ellenkezés nélküli rabszolgáivá teszi a megmaradó embereket. Az emberek okosak maradhatnak akár egy gép, de minden önálló gondolat, szabadságra való törekvés, az isteniség, a lelkiség, a spiritualitás felé való fordulás ki lesz belőlük ölve. Így lesznek a nekünk szánt ahrimáni világ jó állampolgárai.  Szolgák, ellenkezés nélkül terelhető birkák lesznek belőlük. (a nyájimmunitás szót sem véletlenül használják olyan gyakran, a lingvisztikus feketemágusok...) Ez egybecseng azokkal az első tapasztalatokkal, amelyek arról írnak, hogy milyen módon változik meg a mérgezettek  vagy a víruson komoly betegséggel átesettek személyisége. Nekem már az elején feltűnő volt, hogy a központi idegrendszerben milyen változásokat, károsodásokat okoz a fertőzésen való átmenet.

És itt jön be az úgynevezett VMAT2 génnel, az Istengénnel, való kísérletezés bizonyítéka is a képbe.

Amit tudunk erről, az az, hogy ez a gén olyan fehérjéket kódol a testben  amely durva hasonlattal élve mint egy telefonzsinór képes az emberi test felé a szellemi, spirituális tapasztalatokat, élő gondolatokat, kreatív intelligenciát közvetíteni. Természetesen a szellemiségnek semmi köze egy génhez, fehérjékhez, ingerületátviteli anyagokhoz, de azt is tudjuk, hogy számos testbe juttatott anyag képes serkenteni, vagy éppen megakadályozni a spirituális irányulást. In se, lényegemben semmi sem nyomhatja el a szellemet, hiszen én magam vagyok a szellem, az alanyi akcionalitásomban, és én magam teremtek mindent ami csak létezik, természetesen nem mint személy, hanem mint legbelső lényegem, az atman=brahman azonosság, ahol minden auton. Ilyen értelemben sérthetetlen vagyok. In alii, a megnyilvánult világomban, megnyilvánult személyként, elkülönült létezőként viszont nagyon is ki vagyok szolgáltatva az engem körülvevő heteron világnak, amíg mindent nem integrálok felismert autonként önnön magamba. De addig fizikailag elpusztítható vagyok, mert mélyen bele vagyok süllyedve a fizikai világba. Fizikai testemben ható anyagok vagy mérgek képesek a tudatomat befolyásolni, vagy éppen kiütni, ahogy a kábítószerek, serkentőszerek, alkohol, stb. Ez tagadhatatlan. És ha csak a legkisebb esélye is megvan annak, hogy az erőszakosan ránk kényszeríteni akaró méreggel, a genetikai rendszerbe beépülő idegen szubsztanciákkal a Kaly Yuga természetének megfelelően a tökéletes sprituális elsötétítés a cél, akkor itt már szintet lét a kockázat. Mert itt már nemcsak a fizikai életemről, egészségemről, hanem az életfelettiről, vagy annak időlegesen, vagy tartósan való elvesztéséről lehet szó. Ezt pedig úgy hívja a keresztény hagyomány, hogy a Szellem ellen való bűn, ami megbocsáthatatlan és kárhozatba visz.

Az Isa- Upanisad pedig így szól: „Az ördögök világait vakság és sötétség fedi, elhullva ide kerülnek önnön lelkük gyilkosai”.

Tudjuk, hogy ezekkel az anyagokkal  már a kilencvenes évek óta kísérleteznek, meg is jelent erről könyv. Kikerült egy video is 2010 körül, amiben egy USA-beli kutató a CIA és a hadsereg embereinek tart előadást egy olyan kifejlesztendő anyagról, amely az afganisztáni harctéren szétszórva, a mélyen vallásos iszlám harcosokba bekerülve blokkolja a VMAT2 gént és  így az előadó szavaival éle fanatikus vallásosságot eltörli, és nem lesz indítéka  a katonának a további harcra.  

Ezekről a dolgokról a huszadik század elején Rudolf Steiner, az antropozófia megalkotója már szólt előadásaiban. Szó szerint azt mondta hogy lesz egy olyan vakcina, amellyel a spiritualitást, a lelkiséget kiölik az emberből, és ezt kötelezővé teszik majd a gyerekek számára is.

Feltételezem, és ez nem tényállítás, de erős a gyanúm, hogy mind a vírus, mind az "ellene" kitalált oltások a 2010-es évek közepén már készen voltak. Arra lettek megalkotva hogy ezt a gént semlegesítsék, elnyomják az emberekben. Ezért nem baktériumot vetettek be, mert a vírusokkal ellentétben a baktériumok nem változtatják meg, nem piszkálnak bele az emberi génállományba. A vírus és az mRNS vakcinák ezt megteszik. Egy gépszerű vegetáló automatát készítenek az emberből, aki ugyan okos és külsőre nincsen sok gond vele, de belülről halott...

Minden okuk megvan arra azoknak, akik az életükkel kezdeni szeretnének valamit,  hogy mélységes gyanakvással viszonyuljanak ahhoz az erőszakos katonai jellegű akcióhoz, a lassan kifejlődő kényszeroltatásokhoz, amely minden irányból sugározza magából a hazugság, a megtévesztés, az ál és féligazságok, a sötét manipulálás, a kényszerítés sötét és sátáni szubsztanciáját.

Az életet el lehet veszíteni a magasabbért, az értékesebbért, az isteniért, vagyis Hamvas Béla szavaival élve az életfelettiért, és ez lehet győzelem, az élet feletti diadal, az üdvözülés, vagy a Fény realizációja, a metafizikai felébredéshez vezető lépés is. De ha fordítva, az életfelettit adom fel egy végérvényes, visszavonhatatlan lépéssel az élet érdekében, akkor mind a kettőt elveszíthetem, örökre talán és eltörölhetetlenül: az életemet és az életfelettit is egyszerre. Ez a szellem elleni bűn megbocsáthatatlan. Látszólag csak egy tűszúrás, valójában minden, ami vagyok, annak az elvesztése és kioltása.

Lehet hogy a sötétség növekedésével hamarosan üldözést szenvednek mindazok, akik  ezt megértik, és eszerint cselekszenek, de semmilyen munkahely, kényelem, biztonság elvesztése nem igazolhatja a Szellem elleni bűnt. A mai sötét Kali Yuga korszakban az embernek fáj minden elvesztése, amit a magáénak tart: anyagi javak, kényelem, megbecsülés, presztízs, de jellemző módon saját maga elvesztését szinte észre sem veszi. Csak a halál kapujában döbben rá jobb esetben vagy ott sem, és úgy szédül bele a feneketlen sötétségbe, mint kődarab a mély kútba.

Ezt mondja a Krisztus is, a saját isteni princípiumról:

„Aki megtalálja életét, az elveszti azt, aki pedig elveszti életét énértem, az megtalálja azt.” „Mert aki meg akarja menteni az életét, elveszti, aki pedig elveszti az életét énértem, megtalálja.”

És még egy idézet a Krisztustól:

"Menjetek be a szoros kapun! Mert tágas az a kapu, és széles az az út, amely a kárhozatba visz, és sokan vannak, akik azon járnak. Mert szoros az a kapu, és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik azt megtalálják." 

A bejegyzés trackback címe:

https://darkromantic.blog.hu/api/trackback/id/tr516528112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása